Новости
  November 23, 2018

  Видео: Национална тркалезна маса”Предизвици и нееднаквости во домувањето, образованието и здравствената заштита”

  Национална тркалезна маса се одржа на 21 11 2018 во Скопје. Тркалезната маса беше организирана…
  Новости
  November 22, 2018

  Се одржа национална тркалезна маса за застапување:Предизвици и нееднаквости во домувањето, образованието и здравствената заштита

  Национална тркалезна маса за застапување се одржа на ден 21.11.2018 со цел објавување на брифингот…
  Новости
  November 20, 2018

  Ромите во Република Македонија: Предизвици и нееднаквости во домувањето, образованието и здравствената заштита

  21 Ноември 2018 се објавува нова студија за реалностите со кои се соочуваат Ромите во…
  Конкурс
  November 15, 2018

  ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД ПРЕДАВАЧИ

  15 ное 2018Sumnal0Конкурс ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД ПРЕДАВАЧИ Почитувани, Здружението СУМНАЛ – Битола има потреба…
  Конкурс
  November 15, 2018

  ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД АНКЕТАРИ

  Почитувани, Здружението СУМНАЛ – Битола има потреба од четворица анкетари. Потребните квалификации и сите останати…
  Новости
  October 26, 2018

  Координативен состанок на иницијатива РОМАКТЕД и МТСП

  На ден 25 Октомври. во просториите на Министерството за труд и социјална политика, во иницијтива…
  Новости
  October 24, 2018

  Отворено писмо за поддршка на застапувањето на АДРР СОНЦЕ

  На 27 Септември гостуваше Преседателот на Владата г-дин Зоран Заев во Општина Тетово, Извршниот директор…
  Новости
  October 24, 2018

  Open letter to support the advocacy of RDDA SONCE

  On 27 September, the Prime Minister of the Republic of Macedonia, Mr. Zoran Zaev, guested…
  Конкурс
  October 15, 2018

  ОГЛАС ЗА ПРИБИРАЊЕ НА ПОНУДИ 3/2018

  Почитувани, Здружението СУМНАЛ – Битола има потреба од еден експерт за подготовка на анализа. Потребните…
  Истражувања
  September 28, 2018

  ИСТРАЖУВАЊЕ ЗА ЈАВНОТО МИСЛЕЊЕ КАЈ РОМИТЕ ЗА РЕФЕРЕНДУМОТ

  Во ова истражување се прикажани резултатите од испитувањето на јавното мислење, кое го спроведе Ромалитико…

  Видеа

  Close