Конкурс

ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД АНКЕТАРИ

Сумнал

Почитувани,

Здружението СУМНАЛ – Битола има потреба од четворица анкетари.
Потребните квалификации и сите останати детали во врска со огласот се наоѓаат во Инструкциите.

01.-Повик-за-анкетари

Оргинален пост

Прикажи Повеќе

Поврзани постови

Back to top button
Close