Конкурс

ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД ПРЕДАВАЧИ

Сумнал

15 ное 2018Sumnal0Конкурс

ОГЛАС ЗА ПОТРЕБА ОД ПРЕДАВАЧИ

Почитувани,

Здружението СУМНАЛ – Битола има потреба од тројца предавачи за по една тематска работилница или еден предавач за три тематски работилници за важноста и значењето на раното учење и развој
Потребните квалификации и сите останати детали во врска со огласот се наоѓаат во Инструкциите.

Рокот за доставување на документите е: 22.11.2018 во 15:00 часот.

01.-Повик-за-предавачи

Оргинален пост

Прикажи Повеќе

Поврзани постови

Back to top button
Close