Новости

Видео: Национална тркалезна маса”Предизвици и нееднаквости во домувањето, образованието и здравствената заштита”

АДДР Сонце

Национална тркалезна маса се одржа на 21 11 2018 во Скопје. Тркалезната маса беше организирана во рамки на проектот “Од акција до еднакви права на Ромите” финансиран од Европската Унија, а имплементиран од Асоцијацијата за Демократски Развој на Ромите Сонце- Тетово во партнерство со Група за малцински права – Лондон (МРГ)

Оргинален Линк

Прикажи Повеќе

Поврзани постови

Back to top button
Close