Rise Up

Претплатете се во Rise Up и добијте попуст од -15%

Здраво,

Со оваа понуда за претплата на агрегаторот за граѓански здруженија и фондации Rise Up сакаме да ве известиме дека имате -15% попуст за било која претплата. Aко веќе вашето здружение или фондација има вебсајт би ви препорачале да се  претплатите со првата понуда со тоа што сите ваши активности, проекти, новости ќе бидат превземени автоматски од нашиот агрегатор и споделени на нашите социјални медиуми за поголема видливост.

Сакате за сите ваши активности, конкурси, проекти да се дознае низ цела Македонија?

Имаме 3 различни пакети за претплата

Приклучете се и добијте попуст од -15%

Легенда

  • Дел од Rise Up  –  промовирање на вашите информации преку нашите социјални мрежи.
  • Свој Профил –  организациите што немаат вебсајт ќе имаат пристап за прикачување на нивните информации.
  • Видео Прилози – секој поважен настан или конференција ќе биде следена со видео прилог и истиот ќе биде промовиран на Rise Up.

Имате некое прашање?
Слободно може да не контактирате на:
Емаил: riseup.agregator@gmail.com 
Мобилен: +389 78 297 741 .

Прикажи Повеќе
Back to top button
Close